Ανακαινίσεις

Η επιλογή της ανακαίνισης έναντι της αγοράς κατοικίας είναι συχνό φαινόμενο της εποχής μας λόγω της οικονομικής κρίσης.

Στις ανακαινίσεις, η AETMEK Constructions δεν μπαίνει στη λογική έκδοσης πακέτων ανακαίνισης που αποσκοπούν στην κατηγοριοποίηση του κόστους κατασκευής.

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο, γνωρίζουμε ότι έκπτωση στις τιμές σημαίνει έκπτωση στα υλικά κατασκευής που συνεπάγεται έκπτωση στην ποιότητα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η χρήση φτηνών μη εγκεκριμένων υλικών θα αποδειχθεί μακροπρόθεσμα πιο κοστοβόρα λόγω της επερχόμενης φθοράς τους.

Στην εταιρία μας κάθε περίπτωση ανακαίνισης είναι μοναδική και δίδεται έμφαση στις ιδιαίτερες ανάγκες που μπορεί να έχει σε σχέση μια άλλη παρόμοια ίσως περίπτωση.

Η επικοινωνία μαζί μας θα σας δώσει τις λύσεις που χρειάζεστε με γνώμονα πάντοτε την ποιότητα και το δικό σας συμφέρον.

Ξηρά Δόμηση

Η ξηρά δόμηση είναι μια πρόταση στον τομέα των κατασκευών εσωτερικού χώρου η οποία μας δίνει μεγάλη σχεδιαστική ελευθερία με τη χρήση γυψοσανίδας, δημιουργώντας όμορφους και λειτουργικούς χώρους μειώνοντας τη χρήση ακριβών υλικών.

Αντίστοιχα οι τσιμεντοσανίδες χρησιμοποιούνται αντί για τούβλα ως εξωτερικοί τοίχοι προσφέροντας μια πιο φτηνή, πιο γρήγορη και πιο ελαφριά κατασκευή.

Σύμφωνα με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο η κατασκευή πυροδιαμερισμάτων αποσκοπεί στην αποφυγή της επέκτασης της φωτιάς σε γειτονικό χώρο.

Αυτό επιτυγχάνεται με το σωστό διαχωρισμό του κτιρίου σε μικρότερα πυροδιαμερίσματα τα οποία να έχουν υψηλό δείχτη πυραντίστασης , γεγονός που επιτυγχάνεται με τη χρήση πυράντοχων δομικών υλικών.

Διαδικασία

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6932564680 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να σας ενημερώσουμε για όλη την διαδικασία Ανακαίνησις - Ξηράς Δόμησης καθώς και για το κόστος.